Πέμπτη, 25 Απριλίου 2013

Madame Péripétie! Θέλετε να Γίνετε Θρύλος;


Μια συνήθεια την καλής κοινωνίας και όχι μόνο είναι τα ατομικά πορτραίτα τα οποία κοσμούν τον προθάλαμο ή τα σαλόνια των εύπορων σπιτιών, προβάλλοντας και αναδεικνύοντας την ομορφιά, το σεξαπίλ, τη γοητεία και τον αέρα τον ιδιοκτητών τους.

Σήμερα αυτή η συνήθεια προσγειώνεται στην καθημερινότητα, σπάει τα τυπικά καλούπια και γίνεται προσιτή μόδα για όλους εμάς που θέλουμε να παρατείνουμε το χρόνο και να αποθανατίσουμε την αύρα που μοναδικά περιβάλλει τον καθένα μας με έναν τρόπο αλλιώτικο και φαντασμαγορικό.

Η Madame Péripétie, ή κατά κόσμο Sylwana Zybura, είναι σουρεαλίστρια image maker και αναλαμβάνει αφού μας μετατρέψει σε θεϊκές παρουσίες μέσα από ειδικά μαθήματα στυλ, σωματικής απελευθέρωσης και ανάδειξης της εσωτερικής μας ομορφιάς, να μας φωτογραφίσει και να μας ζωγραφίσει ευφάνταστα χαρίζοντάς μας ένα μοναδικό δώρο που θα μας ανεβάζει σε κάθε μας βλέμμα. Η όλη διαδικασία γίνεται ένα πνευματικό και σαρκικό ταξίδι που ποτέ δεν θα ξεχάσουμε.

Η  Sylwana Zybura έχει την έδρα της στο Λονδίνο και οι επιρροές της προέρχονται από ρεύματα post-punk, επιστημονικής φαντασίας, σχεδιασμού χαρακτήρων και τον avant garde θεατρικό οραματιστή Robert Wilson. Κατάφερε να κερδίσει ευρεία αναγνώριση στον υπέροχο κόσμο της σουρεαλιστική φωτογραφίας, της αφηρημένης μόδα και της εννοιολογικής τέχνης.

Στα γαλλικά, η λέξη Péripétie περιγράφεται ως μια απροσδόκητη εμφάνιση ή μια ξαφνική στροφή των γεγονότων, η οποία χαρακτηρίζει το έργου της Zybura.

Η Madame Péripétie έχει τη δυνατότητα να ξεπερνάει τα όρια της μόδας μέσα από τον πειραματισμό με διαφορετικά σχέδια και στυλ. Το γεγονός ότι η ίδια τολμά και πιέζει τα όρια της φαντασίας της χάρισε το 2012 το Βραβείο Katapult, ένα από τα πιο περιζήτητα βραβεία για τους νέους επαγγελματίες του κλάδου της φωτογραφίας.

Μπορείτε κι εσείς να γίνετε ένα από τα επόμενα μοντέλα στης! Τολμήστε να ζήσετε μια αποκαλυπτική, συναρπαστική και ιδιόμορφη ιστορία που θα αλλάξει την καθημερινότητα σας για πάντα! Η διαδικασία θα σας αποπλανήσει! Το αποτέλεσμα θα σας εξιτάρειΠάρτε τη φίλη σας ή τον αγαπημένο σας και προγραμματίστε ένα ραντεβού σήμεραΑξίζει!  (http://www.madameperipetie.com)

Σίσσυ Σιγιουλτζή MA, BA
HMKTG DMCULCOM CONS - WRIT